Arditi me lot në sy shikon foton e Shkurtës, ajo rrin në burg me banorin e ri

Arditi ka shpërthyer në lot. Aryeja e kësaj ishte që Shkurta gjendet në burg. Por, jo vetëm kjo. Shkurta brenda burgut është bashkë me banorin e ri. Ajo dhe...

Arditi ka shpërthyer në lot.

Aryeja e kësaj ishte që Shkurta gjendet në burg.

Por, jo vetëm kjo.

Shkurta brenda burgut është bashkë me banorin e ri.

Ajo dhe Kushtrimi nuk janë ndalur për asnjë moment duke biseduar.

Kjo ka tmerruar Arditin.

Ai ka shkuar në dhomën e gjumit për të fjetur.

Por ishte e kot të flej pa Shkurtën.

Ai shikonte fotografinë e saj.

Sytë e tij ishinin të mbushur me lot.

Më poshtë shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta