“Arditi është i pjekt, po dashnia e ka prish” – Greku, Kreshniku e Filloreta bëjnë thashetheme

Kreshniku, Greku dhe Filloreta, të tretë së bashku kanë biseduar në oborrin e shtëpisë. Arditi tregon se çfarë i ka thënë gruaja kur ka ardhë në It’s My Home....

Kreshniku, Greku dhe Filloreta, të tretë së bashku kanë biseduar në oborrin e shtëpisë.

Arditi tregon se çfarë i ka thënë gruaja kur ka ardhë në It’s My Home.

Ata flasin edhe për Arditin i cili është i dashuruar në Shkurtën.

Për të thonë se është djal i ri dhe shumë i pjektë.

Niku thotë se Arditi po e merr dashninë shumë afër zemrës.

Shihni se çka flasin.

Temat
It's My Home

Të afërta