Valoni hap Fondacion për mbledhjen e parave për Filloretën dhe fëmijët e saj

Valoni ka hap një Fondacion për t’i ndihmuar Filloretës dhe fëmijëve të saj. Në Prime ai ka treguar se si mund të ndihmoni në këtë Fondacion për Filloretën. Ai...

Valoni ka hap një Fondacion për t’i ndihmuar Filloretës dhe fëmijëve të saj.

Në Prime ai ka treguar se si mund të ndihmoni në këtë Fondacion për Filloretën.

Ai thotë se Fondacioni është në emër të Filloretës.

Të gjithë mund të kontaktojnë në instragramin e Valonit, Antigonës apo Ardisës.

Ai tregon se kushdo që dërgon para duhet të dërgoj në emër të Filloretës dhe kurdo që bëhet tërheqja do të dal ajo që
t’i tërheq paratë.

Më poshtë shihni videon dhe kuptojeni më shumë për Fondin e Filloretës.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta