Produksioni nuk i lenë banorët me flejt ditën, qikat mbajnë ditën e grave, Shkurta vesh dimi e jelek

Në këtë përmbledhje do të shihni ditën e grave. Kjo ditë u bë pas martesës së Shkurtës dhe Arditit. Dita për ta ishte e gjatë, pasi banorët janë ndaluar...

Në këtë përmbledhje do të shihni ditën e grave.

Kjo ditë u bë pas martesës së Shkurtës dhe Arditit.

Dita për ta ishte e gjatë, pasi banorët janë ndaluar të flejnë gjatë ditës nga produksioni.

Ditën e grave Shkurta ka veshur dimi e jelek.

Më poshtë pamjet e plota.

Temat
It's My Home

Të afërta