“Po, jena puth” – Arditi e Shkurta nxihen ngushtë, e pranojnë që janë puthur nën jorgan

Arditi dhe Shkurta janë dy personat që e duan njëri tjetrin. Ata duhen aq shumë sa që janë puthur. Puthja e tyre edhe pse ishte bë fshehtas është kapur...

Arditi dhe Shkurta janë dy personat që e duan njëri tjetrin.

Ata duhen aq shumë sa që janë puthur.

Puthja e tyre edhe pse ishte bë fshehtas është kapur nga kamerat.

Pamjet e puthjes janë transmetuar në Prime.

Më në fund Arditi tha që janë puthur.

E kjo puthje ka ndodhur nën jorgan.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta