Pamje emocionuese/ Greku shpërthen në lot, pret me pa vajzën, i lutet ish-gruas!

Greku ka vazhduar të qanë për vajzën dhe ish-gruan e tij. Ai shpërtheu në të qara pas Baba i lëshoi disa këngë vetëm për të. E para ishte pë...

Greku ka vazhduar të qanë për vajzën dhe ish-gruan e tij.

Ai shpërtheu në të qara pas Baba i lëshoi disa këngë vetëm për të.

E para ishte pë vajzën, ndërsa e dyta për ish-gruan.

Greku tha se po pret nga ish-gruaja që me ia sjellë qiken me pa.

Ndër tjera Greku edhe po shpreson që pas daljes nga shtëpia të bashkohet sërish me ish-gruan e tij, nënë e vajzës.

Shihni pamjet emocionuese.

Temat
It's My Home

Të afërta