“Ma ka shkelë edhe Librin e Shenjtë, m’ka thanë nuk t’rrehi ma” – Filloreta kallëzon për burrin: Ma nguli thikën

Filloreta ka vazhduar me rrëfimin e dhimbshëm të saj. Ajo me motrën e saj janë shprehur para Elmedinës. Teksa ka rrëfyer se çfarë i ka ndodhur, reagon Elmedina. Ajo...

Filloreta ka vazhduar me rrëfimin e dhimbshëm të saj.

Ajo me motrën e saj janë shprehur para Elmedinës.

Teksa ka rrëfyer se çfarë i ka ndodhur, reagon Elmedina.

Ajo thotë se ‘e kisha rreh një herë’.

Filloreta ndër tjera tregon se qysh i ka ba be në Librin e Shenjt se nuk do ta rreh më burri i saj.

Tutje ka treguar edhe për një ngjarje që ia ka ngulë thikën në dorë, por nga ana e drejtësisë nuk ka pas reagime për këtë.

Shihni videon dhe kuptojeni më shumë se çfarë ka ndodhur.

Temat
It's My Home

Të afërta