“Kam qenë i gatshëm me feju Krinë” – Igli i zhgënjyer pas refuzimit – Shihni fytyrën e Krisë kur e kutpon këtë!

Igli kishte bë përgatitjet që t’i propozojë fejesë Krisë brenda shtëpisë It’s My Home. Kjo ndodhi mbrëmë teksa mbahej Prime. Megjithatë Kri nuk i dha mundësi atij që ta...

Igli kishte bë përgatitjet që t’i propozojë fejesë Krisë brenda shtëpisë It’s My Home.

Kjo ndodhi mbrëmë teksa mbahej Prime.

Megjithatë Kri nuk i dha mundësi atij që ta bëjë këtë.

Kri thotë se i pëlqen Igli por nuk mendon që është e gatshme të bëjë më shumë për të.

Ndërsa Igli ka shprehur dashurinë thotë që e do shumë Krinë dhe e barazon me dashurinë që ka për nënën.

Shihni videon më poshtë, zhgënjimin e Iglit dhe fytyrën e Krisë.

Temat
It's My Home

Të afërta