“Je ba bajat t’u thanë po dalë” – Greku, Kreshniku dhe Arditi ia bëjnë bajat Iglit

Greku, Igli dhe Arditi e kanë kritikuar Iglin i cili po dëshiron ta lëshojë shtëpinë. Kreshniku i thotë se nuk bën me mendu veç qysh me ikë. “Si të...

Greku, Igli dhe Arditi e kanë kritikuar Iglin i cili po dëshiron ta lëshojë shtëpinë.

Kreshniku i thotë se nuk bën me mendu veç qysh me ikë.

“Si të mendojsh qysh me ik, shko në dhomë të kuqe”, thotë ai.

Ndërsa Arditi i thotë se vetëm edhe këtë javë i thotë rri, pastaj do t’i thotë shko.

Kurse Greku pohon se më nuk do t’i thotë që të qëndrojë.

Shihni videon

Temat
It's My Home

Të afërta