Greku i bën prank Albiosit, ja çka i fut n’gojë! “Kur ma fute”, shprehet ai!

Albiosi është shtrirë për të pushuar gjatë ditës në krevatin e tij. Mirëpo, pasi e zuri gjumi nuk i shkoi gjithçka mirë. Atij Greku i bëri një prank. I...

Albiosi është shtrirë për të pushuar gjatë ditës në krevatin e tij.

Mirëpo, pasi e zuri gjumi nuk i shkoi gjithçka mirë.

Atij Greku i bëri një prank.

I vendosi çokolladë në gojë.

Albiosin pastaj e thërrasin dhe fillon të zgjohet.

Pasi u zgjua pyet se “kur ma fute çokolladën në gojë”?

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta