Florenti pëshperit me Elmedinën edhe e rren regjinë, regjia e shtinë n’burg

Elmedina dhe Florenti në shtratë ishin duke biseduar. Florenti i pëshpëritke me zë të vogël. Pastaj ndërhyu regjia, dhe ky i tha se e ka mikrofonin në rrëgull. Nga...

Elmedina dhe Florenti në shtratë ishin duke biseduar.

Florenti i pëshpëritke me zë të vogël.

Pastaj ndërhyu regjia, dhe ky i tha se e ka mikrofonin në rrëgull.

Nga regjia thonë ka rrejt, dhe e shtinë në burg.

Elmedina fillon të bërtas nga gëzimi dhe thotë se ka pshpëritë.

Temat
It's My Home

Të afërta