Elmedina: Jam lindë në Suedi, foli shqip, kom gjak shqiptari

Elmedina, banorja e It’s My Home ka befasuar shumë kë gjatë javës së kaluar. Ajo është lindur e rritur në Suedi, por flet rrjedhshëm gjuhën shqipe. Përveç kësaj, ajo...

Elmedina, banorja e It’s My Home ka befasuar shumë kë gjatë javës së kaluar.

Ajo është lindur e rritur në Suedi, por flet rrjedhshëm gjuhën shqipe.

Përveç kësaj, ajo i di edhe shumë adete shqiptare e që kjo ishte befasi e këndshme gjatë javës së kaluar kur ishte dasma e Arditit me Shkurtën.

Elmedina thotë se prindërit e saj kanë shkuar në Suedi në kohë lufte.

Ajo tutje shton se flet shqip dhe ka gjak shqiptari.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta