Baba i zgjon banorët me zhurma të çmendura, ua lëshon knusin!

Banorët në mëngjes po zgjohen shumë vonë. Ata po rrinë natë shumë, dhe në mëngjes pastaj vazhdojnë të flejnë gjatë. Për t’i zgjuara ata nga gjumi është përkujdesur Baba....

Banorët në mëngjes po zgjohen shumë vonë.

Ata po rrinë natë shumë, dhe në mëngjes pastaj vazhdojnë të flejnë gjatë.

Për t’i zgjuara ata nga gjumi është përkujdesur Baba.

Kësaj radhe pak më ndryshe i ka zgjuar.

Ai u ka lëshuar zhurma të çmendura.

Gjithashtu u ka lëshuar edhe një knus teksa këndojke.

Banorët i kanë injoruar këto zhurma.

Shihni videon

Temat
It's My Home

Të afërta