Arditi mundohet me çu Shkurtën prej gjumit, ajo nuk ia fut hiç

Arditi është zgjuar në mëngjes dhe ka dashur ta zgjoj edhe Shkurtën. Ai ka shkuar në krevatin e saj, e ka thirrë Shkurtën, por ishte e kot. Ai e...

Arditi është zgjuar në mëngjes dhe ka dashur ta zgjoj edhe Shkurtën.

Ai ka shkuar në krevatin e saj, e ka thirrë Shkurtën, por ishte e kot.

Ai e prek në qafë, e thërret që të zgjohet por Shkurta si duket ishe në gjumë të thellë.

Shkurta pas shumë thirrjeve nuk i përgjigjet.

Megjithatë Arditit e gjenë një medotë se si ta zgjojë.

Shihni se çfarë i bëri.

Temat
It's My Home

Të afërta