Arditi e Shkurta përlahen keq, nxehet situata

Arditi dhe Shkurta kanë pasur një përplasje. Shkurta i thotë Arditit se “si me të thanë shqip, si gjermanisht ik, ku është problemi”? Arditi i thotë “trus qaty”. Pastaj...

Arditi dhe Shkurta kanë pasur një përplasje.

Shkurta i thotë Arditit se “si me të thanë shqip, si gjermanisht ik, ku është problemi”?

Arditi i thotë “trus qaty”.

Pastaj ngrihet dhe me nervoz e shtynë karrigën.

“Mos i mëshaj karrigës se ska faj karriga”, shprehet Shkurta.

Temat
It's My Home

Të afërta