Albiosi thotë se moti i ka shku virgjëria – ja reagimi i Magit

Albiosi dhe Magi kanë vazhduar lojën e tyre me pyetje. Teksa Albiosi i bënte pyetje provokative asaj, ka filluar edhe një debat. Ndër tjera albiosi i tha se i...

Albiosi dhe Magi kanë vazhduar lojën e tyre me pyetje.

Teksa Albiosi i bënte pyetje provokative asaj, ka filluar edhe një debat.

Ndër tjera albiosi i tha se i ka shkuar moti virgjëria.

Kjo erdhi pasi Magi më herët tha se është e virgjër.

Pyetjet e Albiosit të gjitha ishin rreth seksit.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta