“Ti ke dashtë me m’prish me Shkurtën” – Elmedina i gjuhet keq Arditit

Elmedina ka treguar në Prime se është përla me Arditin. Ajo thotë se e ka ofendu Arditi. Arditi thotë se këto janë rrena. Por, ajo vazhdon të flet dhe...

Elmedina ka treguar në Prime se është përla me Arditin.

Ajo thotë se e ka ofendu Arditi.

Arditi thotë se këto janë rrena.

Por, ajo vazhdon të flet dhe tregon se Arditi i ka thanë që t’i ndreq raportet me Shkurtën.

Ajo e akuzon se ka dashur që t’i prish raportet me Shkurtën.

Debati vazhdon akoma.

Shihni se çfarë ndodhi.

Temat
It's My Home

Të afërta