“Po e qon bukën dëm, po duhet me gjujtë ushqimin” – Banorët i gjuhen Krisë, ajo ndjehet e ofenduar

Banorët në shtëpinë It’s My Home kanë reaguar ndaj Krisë. Kjo ka ndodhur për shkak të ushqimit. Ata e kanë akuzuar Krinë se ajo po e keqpërdor ushiqmin. Greku...

Banorët në shtëpinë It’s My Home kanë reaguar ndaj Krisë.

Kjo ka ndodhur për shkak të ushqimit.

Ata e kanë akuzuar Krinë se ajo po e keqpërdor ushiqmin.

Greku ishte i ashpër me Krinë, pse ajo po han suxhuk.

Edhe Kreshniku ka reaguar për ushimin.

Shumica po mendojnë se po keqpërdoret ushqimi dhe po shpenzohet e po gjuhet pastaj.

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta