“Jom martu pa e njoft burrin” – Filloreta kallëzon për martesën e saj me burrin që ka dy fëmijë

Filloreta është banorja e It’s My Home, e cila ka dy fëmijë dhe ka hyrë për të fituar banesën. Ajo është nën vetushqyese, pasi është nga burri i saj....

Filloreta është banorja e It’s My Home, e cila ka dy fëmijë dhe ka hyrë për të fituar banesën.

Ajo është nën vetushqyese, pasi është nga burri i saj.

Ajo tregon se me burrin e saj njëherë e ka pi një kafe dhe është martuar pa e njohur.

Ajo tregon se si është njohur me të teksa ka pi kafe.

Filloreta është tmerruar kur e ka pa gjendjen në shtëpinë e burrit.

Martesa e saj ka ndodhur me mësit.

Shihni videon.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta