“Hera e parë edhe e fundit që m’përzihesh n’muhabet” – Arditi i bërtet Albiosit

Teksa po qëndronin në oborrin e shtëpisë, Arditi ia thotë disa fjalë Albiosit. Ai i thotë le të jetë hera e parë dhe e fundit që rrasësh në muhabet....

Teksa po qëndronin në oborrin e shtëpisë, Arditi ia thotë disa fjalë Albiosit.

Ai i thotë le të jetë hera e parë dhe e fundit që rrasësh në muhabet.

Albiosi thotë se është ni keq.

Arditi i thotë kqyre punën tane.

Më poshtë video se çfarë ndodhi mes tyre.

Temat
It's My Home

Të afërta