Fëmijët e Filloretës e befasojnë nënën e tyre, shumë lot e emocione – qajnë të gjithë banorët!

Filloreta është befasuar në Prime e It’s My Home.

Ajo është vizituar nga fëmijët e saj.

Me të pa Filloretën ka shpërthyer në lot nëna e saj.

Emocionet shpërthyen brenda shtëpisë.

Banorët filluan të qajnë, sytë e të gjithëve ishin me lot.

E me lot në sy kishte edhe në sallën e Prime.

Më poshtë pamjet emocionuese kur bashkohen Filloreta me vajzën dhe djalin e saj.

Temat
It's My HomeLajme

Të afërta