Arditi e Elmedina përlahen keq

Arditi dhe Elmedina janë përla mes vete. Kjo ndodhi në oborrin e shtëpisë, teska po qëndronin edhe banorët e tjerë. Banorët kur grumbullohen flasin e debatojnë biseda të ndryshme....

Arditi dhe Elmedina janë përla mes vete.

Kjo ndodhi në oborrin e shtëpisë, teska po qëndronin edhe banorët e tjerë.

Banorët kur grumbullohen flasin e debatojnë biseda të ndryshme.

Edhe kësaj radhe ndodhi një bisedë e tillë.

Elmedina thotë se janë ba djemtë pa gjumë.

Arditi i thotë ms bullizo.

Arditi e kundërshton që mos të bëj kështu.

Ajo i reagon ashpër.

Ja pse ndodhi kjo përleshje.

Temat
It's My Home

Të afërta