Tmerrohen dasmorët/ Hajni u hin brenda në ditën e dasmës

Sikurse që ndodh në shumë vende, edhe në dasmën e It’s My Home ndodhi. Dasmorët janë tmerruar kur e panë që hajni u kishte hyrë brenda derisa ata ishin...

Sikurse që ndodh në shumë vende, edhe në dasmën e It’s My Home ndodhi.

Dasmorët janë tmerruar kur e panë që hajni u kishte hyrë brenda derisa ata ishin duke vallëzuar.

Derisa muzika ishte live, të gjithë dasmorët vallëzonin së bashku me nusën dhe dhëndrin, në anën tjetri hanji kërkonte gjësende me vlerë.

Pasi ai nuk gjeti asgjë, filloi t’i shkatërrojë ata.

Brenda shtëpinë ua bëri hallakamë.

Shihni pamjet se çfarë ndodhi.

Temat
It's My Home

Të afërta