Takohen nusja me dhëndrin, ai ia heq duvakun dhe e puthë

Nusja ka shkuar në ‘shtëpinë’ e burrit. Me të mbërri aty, ajo është pritur nga dhëndri. Arditi ia ka hequr duvakun nusës, pastaj e ka puthur në ballë. Pas...

Nusja ka shkuar në ‘shtëpinë’ e burrit.

Me të mbërri aty, ajo është pritur nga dhëndri.

Arditi ia ka hequr duvakun nusës, pastaj e ka puthur në ballë.

Pas kësaj, kanë filluar tupanat.

Ata së bashku kanë filluar të kërcejnë.

Pamjet e kësaj atmosfere nidqeni më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta