Shkurta del si nuse, baba e puthë n’ball dhe e përcjellë

Shkurta është martuar me Arditin. Babai i nusës i mërzitur e ka përcjellur atë. Ai e ka puthur në ballë. Babai i Shkurtës i ka dhuruar edhe dhuratat e...

Shkurta është martuar me Arditin.

Babai i nusës i mërzitur e ka përcjellur atë.

Ai e ka puthur në ballë.

Babai i Shkurtës i ka dhuruar edhe dhuratat e tij.

Shkurta para se të shkojë, është përshëndetur nga të afërmit e saj.

Ajo është përcjellur me tupana.

Më poshtë pamjet e plota.

Temat
It's My Home

Të afërta