Kështu Elmedina e Florentin e bëjnë kulaqin e dasmës, banorët ju gjujnë miell e vo n’kry

Elmedina dhe Florenti e kanë përgatitur kulaqin për dasmën e Shkrutës dhe Arditit. Nën përcjelljen e këngëve nga banorët ata e kanë krye ceremoninë e tyre. Teksa ata dy...

Elmedina dhe Florenti e kanë përgatitur kulaqin për dasmën e Shkrutës dhe Arditit.

Nën përcjelljen e këngëve nga banorët ata e kanë krye ceremoninë e tyre.

Teksa ata dy ishin duke e përgatitur kulaqin, banorët i kanë gjuajtur me miell e vo.

Shihni pamjet më poshtë.

Temat
It's My Home

Të afërta