Greku çartet me hajnin kur e sheh hallakamën që ju ka bo

Greku është çartur kur e pa hallakamën që hajni u bëri në shtpëi. Gjithçka ishte një rrëmujë aty. Të gjithë shtretërit ishin rrotulluar, rrobat ishin gjuajtur për tokë dhe...

Greku është çartur kur e pa hallakamën që hajni u bëri në shtpëi.

Gjithçka ishte një rrëmujë aty.

Të gjithë shtretërit ishin rrotulluar, rrobat ishin gjuajtur për tokë dhe çkado tjetër që ishte aty.

Brenda në shtëpi ishte një hallakamë e madhe.

Kjo ishte e tmerrshme për banorët kur e panë.

Të gjithë u shokuan nga ajo që bëri hajni.

Më poshtë pamjet e tmerrshme.

Temat
It's My Home

Të afërta