Elmedina këndon “Gëzim e lot”, emocionohen nusja dhe qikat

Në kanagjegjin e Shkurtës kanë shpërthyer edhe emocionet. Kënga dhe vallja nuk ka munguar. Elmedina ka kënduar këngën “Gëxim e lot” për nusën. Kjo këngë ka emocionuar nusën dhe...

Në kanagjegjin e Shkurtës kanë shpërthyer edhe emocionet.

Kënga dhe vallja nuk ka munguar.

Elmedina ka kënduar këngën “Gëxim e lot” për nusën.

Kjo këngë ka emocionuar nusën dhe qikat që ishin afër saj.

Më poshtë shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta