“Buxhetin 100 %, dasma fallc, paret fallc” – Valoni ua u lëshon fore banorëve

Banorët në It’s My Homë, janë befasuar nga Valoni. Pasi përfundoi dasma ai u tha se e kanë fituar buxhetin 100%. Por kjo ishte një fore e tij. Banorët...

Banorët në It’s My Homë, janë befasuar nga Valoni.

Pasi përfundoi dasma ai u tha se e kanë fituar buxhetin 100%.

Por kjo ishte një fore e tij.

Banorët me të kuptuar këtë që tha Valoni u gëzuan, pasi asnjëherë nuk e kanë pasur 100% buxhetin.

Por, Valoni shtoi se dasma ishte fallc dhe parat i kanë fallc.

Pastaj banorët u shokuan nga kj oqë dëgjuan.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta