Arditi i këndon Shkurtës: “Kallma cigaren, paja çka t’kallëzoj”

Derisa vazhdonte atmosfera në dasmë, Arditi mori hapin që t’i këndojë. Ai së bashku me muzikën live dhe këngëtarin kënduan këngën “kallma cigaren, paja çka t’kallëzoj”. Ai ishte ulur...

Derisa vazhdonte atmosfera në dasmë, Arditi mori hapin që t’i këndojë.

Ai së bashku me muzikën live dhe këngëtarin kënduan këngën “kallma cigaren, paja çka t’kallëzoj”.

Ai ishte ulur në një karrige, kurse nusja para tij këcente.

Mysafirët përreth i duartrokitëshin.

Më poshtë video e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta