Albiosi s’mundet me honger çka po don, bëhet nervoz dhe i çartet Krisë

Banorët filluan të hanë darkë, por Albiosi është çartur. Kri e bëri nervoz atë. Albiosi fillon të hajë bukë, por Kri nuk e la. Ajo i tregoi se çfarë...

Banorët filluan të hanë darkë, por Albiosi është çartur.

Kri e bëri nervoz atë.

Albiosi fillon të hajë bukë, por Kri nuk e la.

Ajo i tregoi se çfarë ka të drejt të hajë.

Ndërsa Albiosi bëhet nervoz.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta