“Thojke ky Arditi jam i pasur, nuk martona pa bo dasëm” – Qikat e knojnë Arditin, ai kqyr seri

Martesa e Arditit dhe Shkurtës do të mbahet gjatë në mend. Për disa ditë me radhë brenda shtëpisë është zhvilluar një atmosferë dasme. Qikat e kanë kënduar Arditin. Defi...

Martesa e Arditit dhe Shkurtës do të mbahet gjatë në mend.

Për disa ditë me radhë brenda shtëpisë është zhvilluar një atmosferë dasme.

Qikat e kanë kënduar Arditin.

Defi ishte pjesë e këngëve të tyre.

Atmosfera ishte e ndezur në maksimum.

Përveç vajzave që kanë kënduar edhe djemtë janë kënaqur.

Pamjet më poshtë tregojnë këngën që i këndojnë Arditit për dasmën e tij.

Temat
It's My Home

Të afërta