Qikat e këndojnë Shkurtën me def, mgjitorkat vajtojnë

Qikat në dasmën e Arditit dhe Shkrutës e kanë kallë krejt. Ato kanë kënduar disa këngë me def. Këngët e tyre ishin për Shkurtën dhe Arditin. Por, derisa ato...

Qikat në dasmën e Arditit dhe Shkrutës e kanë kallë krejt.

Ato kanë kënduar disa këngë me def.

Këngët e tyre ishin për Shkurtën dhe Arditin.

Por, derisa ato këndonin ishin disa mgjitorka që vajtonin.

Se çfarë ndodhi, shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta