Plakat mgjitore ja nisin me bo sehire n’kanagjegj, qikat i përzajnë

Si në çdo aheng që ndodh, kjo ndodhi edhe brenda shtëpisë It’s My Home. Plakat filluan të bëjnë sehire. Video më poshtë tregon se çfarë deshën të bëjnë plakat....

Si në çdo aheng që ndodh, kjo ndodhi edhe brenda shtëpisë It’s My Home.

Plakat filluan të bëjnë sehire.

Video më poshtë tregon se çfarë deshën të bëjnë plakat.

Kjo ndodhi në kanagjegjin e Shkurtës dhe Arditit.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta