Nis kanagjegji i Shkurtë, qikat hyjnë me qira dhe kanë

Edhe zyrtarisht ka nisur kanagjegji i Shkurtës. Kanagjegji ka nisur me këngën për nusen. Qikat e shtëpisë kanë marrë qira dhe kanë dhe kanë shkuar tek nusja. Më poshtë...

Edhe zyrtarisht ka nisur kanagjegji i Shkurtës.

Kanagjegji ka nisur me këngën për nusen.

Qikat e shtëpisë kanë marrë qira dhe kanë dhe kanë shkuar tek nusja.

Më poshtë pamjet nga fillimi i kanagjegjit.

Temat
It's My Home

Të afërta