Këto janë momentet më të bukura gjatë fejesës së Shkurtës dhe Arditit, banorët e kallin atmosferën

Në videon e më poshtme është bërë përmbledhja me momentet më të mira gjatë fejesës së Arditit dhe Shkurtës. Momente të pa harruara kanë ndodhur këto ditë në It’s...

Në videon e më poshtme është bërë përmbledhja me momentet më të mira gjatë fejesës së Arditit dhe Shkurtës.

Momente të pa harruara kanë ndodhur këto ditë në It’s My Home.

Shkurta dhe Arditi janë fejuar.

Përmbledhja më poshtë tregon të gjitha momentet interesante që ndodhën në këtë ditë.

Banorët e shtëpisë e kanë kallë atmosferën.

Kënga e vallja nuk ka munguar për asjnë moment.

Shihni pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta