Hyn Shkurta si nusja, ja nis me kcy me qikat në kanagjegj

Vajzat nuk po ndalen duke kënduar me def. Në dasmën e Arditit dhe Shkurtës ato po e mbajnë atmosferën në nivelin më të lartë. Derisa ishin duke kënduar vajzat...

Vajzat nuk po ndalen duke kënduar me def.

Në dasmën e Arditit dhe Shkurtës ato po e mbajnë atmosferën në nivelin më të lartë.

Derisa ishin duke kënduar vajzat vjen Shkurta.

Ajo fillon të kërcejë.

Më poshtë shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta