Elmedina merr vesh që do bëhet teze, tranohet prej gëzimit

Elmedina do të bëhet teze. Ajo këtë e kuptoi dhe doli para kamerës e ka folë për këtë. “Melisa qika e tezës të dua shumë, shum shumë të du”,...

Elmedina do të bëhet teze.

Ajo këtë e kuptoi dhe doli para kamerës e ka folë për këtë.

“Melisa qika e tezës të dua shumë, shum shumë të du”, thotë ajo.

Ajo thotë se tash e ka marr lajmin për këtë dhe shpreeht shumë e lumtur.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta