Familjet hajnë së bashku darkën e fejesës

Tashmë është zyrtarizu fejesa e Shkurtës dhe Arditit. Pas ceremonisë së fejesës, ka ndodhur edhe ndërrimi i unazave ndërmjet qiftit dhe më pas edhe vallëzimi i shumëpritur. Më pas,...

Tashmë është zyrtarizu fejesa e Shkurtës dhe Arditit.

Pas ceremonisë së fejesës, ka ndodhur edhe ndërrimi i unazave ndërmjet qiftit dhe më pas edhe vallëzimi i shumëpritur.

Më pas, edhe familjet janë bashkuar.

Pas ceremonisë, të dy familjet kanë ngrën së bashku darkën e fejesës.

Më poshtë pamjet.

Temat
It's My Home

Të afërta