Qelet shampanja, nusja me dhëndrin vallëzojnë, dasmorët i mbulojnë me para

Tashmë edhe ndodhi. Arditi e Shkurta u fejuan. Pasi u bë fejesa ata e kanë hapur shampanjën. Më pas, kanë dalur dhe kanë vallezuar. Dasmorët i kanë mbuluar me...

Tashmë edhe ndodhi.

Arditi e Shkurta u fejuan.

Pasi u bë fejesa ata e kanë hapur shampanjën.

Më pas, kanë dalur dhe kanë vallezuar.

Dasmorët i kanë mbuluar me para.

Shihini pamjet e kësaj atmosfere.

Temat
EmisionetIt's My Home

Të afërta