“Pse i ki 3 bira” – Shkurta e Elmedina e shtijnë në siklet Filloretën

Shkurta, Elmedina dhe Filloreta po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë. Ato si duket po kënaqen me njëra tjetren. Buzëqeshja nuk mungon. Shkurta dhe Elmedina fillojnë të ngucin atë. Ato...

Shkurta, Elmedina dhe Filloreta po qëndrojnë në oborrin e shtëpisë.

Ato si duket po kënaqen me njëra tjetren.

Buzëqeshja nuk mungon.

Shkurta dhe Elmedina fillojnë të ngucin atë.

Ato e pyesin se pse i ke tri bira?

Filloreta thotë në vesh?

Ajo thotë po?

Shihni videon e plotë:

Temat
It's My Home

Të afërta