“Kri është njeri me 800 fytyra” – Magi zhgënjehet prej Krisë

Magi është shprehur e nervozuar më Krinë. Ajo duke diskutuar më Filloretën thotë se ajo ka 800 fytyra. Aty pranë është edhe Igli i cili pyet se çka është...

Magi është shprehur e nervozuar më Krinë.

Ajo duke diskutuar më Filloretën thotë se ajo ka 800 fytyra.

Aty pranë është edhe Igli i cili pyet se çka është bë nerovz.

Igli mundohet të qetësoj situatën.

Shihni debatin dhe kutpojeni se për çfarë bëhet fjalë.

Temat
It's My Home

Të afërta