Fansat i befasojnë Arditin e Shkurtën me shumë dhurata

It’s My Home, tashmë është emisioni më i ndjekur në shqiptari. Ky emision ka mijëra shikues në kohë reale në rrjetet sociale dhe youtube. Banorët e këtij emisioni janë...

It’s My Home, tashmë është emisioni më i ndjekur në shqiptari.

Ky emision ka mijëra shikues në kohë reale në rrjetet sociale dhe youtube.

Banorët e këtij emisioni janë të dashur për publikun.

Publiku po befason banorët me dhurata.

Kësaj radhe shumë dhurata kanë ardhë për Arditin e Shkurtën.

Ata jaën befasuar me gjërat që ju kanë ardhë.

Shihni videon.

Temat
It's My Home

Të afërta