Pamje nga takimi romantik i Shkurtës dhe Arditit

Shkurta dhe Arditi kanë zhvilluar takimin e tyre në kafiqin e It’s My Home. Në këtë takim, Igli në rolin e kamarierit u ka shërbyer pije. Arditi dhe Shkurta...

Shkurta dhe Arditi kanë zhvilluar takimin e tyre në kafiqin e It’s My Home.

Në këtë takim, Igli në rolin e kamarierit u ka shërbyer pije.

Arditi dhe Shkurta në këtë takim kanë biseduar për dasmën e tyre.

Arditi i tregon Shkurtës se do të shkojnë familja e tij tek familja e saj për ta lypur dorën.

Shihni videon e plotë:

Temat
Showbiz

Të afërta