Msiti ia lyp dorën e qikës, nusja ju qet kafe

Msiti i cili ka shkuar së bashku me dajën e djalit janë njoftuar më familjen e qikës.

Msiti ka treguar se qysh janë njoftu djali e qika.

Ai ka thënë se patën qejf me ba adetin krejt për dasëm.

Teksa flasin burrat, nusja shkon me kafe në dorë.

Ata kanë lavdëruar djalin dhe vazjën.

Shihni videon.

Temat
Showbiz

Të afërta