“E kisha thirrë Dodon n’dasëm” – Arditi bon hajgare me Shkurtën, e provokon keq

Arditi dhe Shkurta kanë shkruar emrat e atyre që duan t’i thirrin në dasëm. Filloreta i shkruante emrat. Arditi e provokon Shkurtën, ia përmend Dodon. Shkruta e shikon me...

Arditi dhe Shkurta kanë shkruar emrat e atyre që duan t’i thirrin në dasëm.

Filloreta i shkruante emrat.

Arditi e provokon Shkurtën, ia përmend Dodon.

Shkruta e shikon me një shikim të keq.

Shihni pamjet.

Temat
Showbiz

Të afërta