Albiosi si Xhezidja, idhnohet që se kanë thirrë n’dasëm: “Pse nuk m’ke thirr që e ki feju djalin”

Albiosi është veshur në rolin e gruas dhe tashmë quhet Xhezide. Ai ka shkuar në dasëm. Ai është idhnuar pse nuk e kanë thirrë në dasëm. Xhezidja njoftohet edhe...

Albiosi është veshur në rolin e gruas dhe tashmë quhet Xhezide.

Ai ka shkuar në dasëm.

Ai është idhnuar pse nuk e kanë thirrë në dasëm.

Xhezidja njoftohet edhe me nusën.

Shihni videon.

Temat
It's My HomePërgjithshme

Të afërta