Tezja e Krisë i rrëfen të gjitha: “Kri është rritur në jetimore, nëna dhe babai i saj…” Kjo është e vërteta!

Javën e kaluar ishte Dodo, ish banorja e It’s My Home, që akuzoi Krinë për të kaluarën e saj. Ajo madje i thoshte se po gënjen për atë që...

Javën e kaluar ishte Dodo, ish banorja e It’s My Home, që akuzoi Krinë për të kaluarën e saj.

Ajo madje i thoshte se po gënjen për atë që Kri tashmë e një kohë e ka deklaruar për media.

Pas këtyre akzuave është deklaruar tezja e Krisë, Eminja.

Ajo ka treguar të vërtetën për Krinë.

Eminja publikon edhe dokumentet dhe rrëfen gjithçka për të kaluarën e mbeses së saj.

Më poshtë ndiqeni rrëfimin e plotë:

Temat
Showbiz

Të afërta