Rrëfehet Greku: Babai im ka vdekur prej drogës, nëna ime ka heq shumë me mua

Greku është rrëfyer për të kaluarën e tij. Ai ka treguar se prej çkafit i ka ndërruar jetë babai i tij. “Unë çka s’kum kalu, çka s’kum përjetu”, fillon...

Greku është rrëfyer për të kaluarën e tij.

Ai ka treguar se prej çkafit i ka ndërruar jetë babai i tij.

“Unë çka s’kum kalu, çka s’kum përjetu”, fillon ai.

“Pasha një allah, kur e kam shit shpinë me shkua me u sheru, i kanë thanë nanës s’ki qa e qon. Gati 2 kg dukat vetëm
unë i kam shit”, tregon ai.

“Kur erdha prej Zvicres kisha pare. Ganja e din sa paren e hargjoi unë. Shoqërisë që iu jepsha borxh, nuk ma kthejshin, as telefonin nuk ma çelshin”, tregon ai.

“Pastaj, ja nisa, vjedh dukat në shpi e shit, derisa e lash në zero. E kam shti mamin kredi…”.

Greku tutje tregon se edhe babai i tij ka vdekur nga droga në vitin 1991.

I rrëfehet tutje se qysh e ka shitur nëna e tij shtëpinë, dhe qysh ka fillu hapat e parë për shërim.

Ndiqeni rrëfimin e plotë:

Temat
EmisionetLajme

Të afërta