Grekut i dërgojnë një letër prekëse, shpërthen në lot

Grekut në Prime, i ka ardhë edhe një befasi këtë javë. Atij i kanë dërguar një letër prekëse. Në Dhomën e Kuqe, Greku mori letrën dhe filloi ta lexojë....

Grekut në Prime, i ka ardhë edhe një befasi këtë javë.

Atij i kanë dërguar një letër prekëse.

Në Dhomën e Kuqe, Greku mori letrën dhe filloi ta lexojë.

Teksa nisi disa rreshta, ai filloi të qaj.

Kush ia dërgoi këtë letër dhe çfarë shkruante në të, shihni videon më poshtë.

Temat
Showbiz

Të afërta